tiistai 7. huhtikuuta 2015

The Body Shop Lip & Cheek Velvet Stick

Käyn The Body Shopissa todella harvoin, mutta luettuani helmikuussa Mustaa Kajalia -blogista unikkotuotteista, oli pakko käydä tsekkaamassa ihanan näköiset ja -kuuloiset tuotteet.

En sitten kuitenkaan ihastunut Smoky Poppy -tuoksuun niin paljon, että olisin shoppaillut koko sarjan, mutta mukaan tarttui kuitenkin jännä musta puikko huulille ja poskille.Lip & Cheek Velvet Stick tuo mieleen ne vanhat vihreät huulipunat, jotka muuttuivat huulilla pinkiksi. Mummolla oli aikoinaan Kanarialta tuotuja vihreitä puikkoja :D Onkohan niitä enää olemassa?

No mutta tämä puikko on tosiaan musta, joka muuttuu iholla kylmäksi luumuiseksi sävyksi. Poskille en ole tätä vielä kokeillut, mutta huulilla olen ja tykkäsin paljon! Yksistään sävy on melko luonnollinen, rajaamalla saa huolitellumpaa jälkeä.Sävy on kaunis matta, eikä tunnu kuivalta huulilla. Tässä meikissä värittelin rajauskynällä reunoja tummemmiksi sen verran, että sain kolmiulotteista efektiä aikaiseksi.


Oletteko tutustuneet jo tähän tai muihin sävyihin? Nyt täytyisi rohkaistua ja kokeilla tätä poskipunana. Olen vain niin arka voidemaisten tuotteiden kanssa, tuntuu etten saa niitä häivytettyä nätisti... Vinkkejä?

6 kommenttia:

 1. Musta tää on jänskä, sävy huulilla on tosi nätti. Itse taas en Smoky Poppy tuoksusta välittänyt, siinä oli jotain, joka sai nenäni ärtymään. Siinä oli nenääni jopa röökimäinen haju, mitä en kokenut kovinkaan miellyttäväksi. :D Onneksi nämä meikit eivät kuitenkiaan tuoksu lähellekään niin voimakkaasti kuin vartalotuotteet, eikä se savun haju tule niin voimakkaasti omaan nenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie toisaalta tykkäsin tuoksusta, mutta ihollani se muuttui sellaiseksi, että mahdollisesti aiheuttaisi pahaa oloa. Harmi, kerrankin olin oikeasti innoissani jostain TBS:n tuoksusta :D Mutta tämä puna on kyllä kiva ja omanlaatuisensa!

   Poista
 2. Tosi kaunis sävy! Mä en tykännyt yhtään Smoky Poppy tuoksusta, joten jäi kaikki tuotteet ostamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tuoksu jakaa vahvasti mielipiteitä!

   Poista
 3. Höh, kävin pitkästä aikaa viime viikolla liikkeessä, mutta en yhtään muistanut testata näitä :/, katsoin "vain" uudet luomivärikuutiot... Ihan epistä, että ei ole liikettä lähellä jossa voisi pistäytyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :/ Mutta toisaalta onneksi ei ole lähellä ;) Ei tuu niin helposti heräteostoksia...

   Poista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...